Losgebroken paard overlijdt na botsing

Budel – (Foto’s/video) Op de Bergbosweg in Budel zijn zondagavond een motor en een paard met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18.15 uur, nabij de Gastelse Heikant. Een paard was uit een weide ontsnapt en liep door de donkere omgeving. Een naderende motorrijder merkte het paard te laat op en kwam er mee in botsing.

Bij het ongeval kwam het paard te overlijden. De motorrijder raakte lichtgewond aan zijn hand. Hij is ter plaatse in een ambulance gecontroleerd op verwondingen en voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer van Budel werd gealarmeerd om bijstand te bieden bij o.a. het afdekken van het paard en het reinigen van het wegdek.

Video via Youtube

https://youtu.be/X0GjgQOAzuY

[nggallery id=’8634′]