Open dag bij Herenboeren

Herenboeren Land van Weert heeft op zondag 17 november een open dag voor leden en niet leden.

Wil je meer weten over hoe zij gezond en eerlijk voedsel gaan produceren, kom dan kijken. Je bent welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Kom je met de auto, dan kun je parkeren op het eigen terrein, maar zij nodigen je van harte uit, om met de fiets te komen.

Ook kun je wandelen: Vanaf het Natuur en Milieucentrum kun je in groepjes naar de boerderij toe lopen. De wandelingen starten tussen 13.00 u en 14.00 uur. Het is een klein uurtje er naar toe, dan kun je rondkijken en van een kopje pompoenensoep of chocomel genieten en vervolgens via een andere route terug naar het NMC lopen in ongeveer drie kwartier.

De routes liggen voor je klaar, Er is ook een route voor mensen met een kinderwagen of rolstoel.

Herenboeren Land van Weert
Grotesteeg 1
6006 TE Weert

landvanweert.herenboeren.nl