Nieuwe prins C.V. De Bengels

Nederweert – In een gezellige Pinnenhof is zaterdag 23 november Peter Smolenaers uitgeroepen als 47ste Prîns van C.V. De Bengels.

Prîns Peter II is 35 jaar en is als frezer werkzaam bij BMO Precision Parts. Prîns Peter II woont samen met Marjolein Verboogen. Prinses Marjolein is pedagogisch medewerkster en werkt bij KC De Hummelhoeve. Het kersverse Prinsenpaar is niet onbekend met de vastelaovundj, beide zijn sinds 2008 lid van CV De Bengels.

Als hobby’s hebben Prîns Peter II en Prinses Marjolein op vakantie gaan met hun gezin, uitstapjes met vrienden, motorrijden en natuurlijk vastelaovundj veere. Met zoon Jens van 7 jaar en dochter Isis van 5 jaar, wonen ze op de Magnoliastraat in Nederweert.

Het prinsenpaar wordt bijgestaan door maar liefst 4 adjudanten, Ron, Martijn en Carla goede vrienden van het paar én Marlous de zus van Prinses Marjolein. Prîns Peter II heeft de orde van “de fieëstendje Bengel” ingesteld en zal gaan regeren onder het devies: Met de scepter en ’n pilske inne hang, gaon vae met de vastelaovundj aanne gang!

De prinsenreceptie zal worden gehouden op zaterdag 25 januari 2020 vanaf 19.41 uur in Zaal Centraal, Kerkstraat 59 te Nederweert.

www.cvdebengels.nl