Verjaardagsfeestje 10 jaar Keenter Hart

(Foto’s/video) Dit weekend viert Punt Welzijn een verjaardagsfeestje: Keenter Hart bestaat 10 jaar! 10 jaar geleden werd deze multifunctionele accommodatie geopend. De voormalige Keent school is verbouwd tot ontmoetingsplek in de wijk. Samen met vele organisaties en bewoners uit de wijk wordt dit jubileum uitbundig gevierd.

Keenter Preuvenement

Vrijdagavond werd het 10 jarig jubileum officieel geopend met een verjaardagsfeestje én een woordje van Theo van Ekerschot van Punt Welzijn en Paul Sterk, wethouder gemeente Weert. Aansluitend wordt het Keenter Preuvenement geopend door Judy Tangande, voorzitter van de Wijkraad Keent.

Levendige wijk

Keent is een levendige wijk met vele enthousiaste en talentvolle mensen. Marokkaanse, Griekse, Somalische, Syrische, Nederlandse, Spaanse, Italiaanse, Duitse, Vietnamese, Turkse, Mexicaanse en Arubaanse gerechten werden vrijdagavond met zorg klaargemaakt door de vele vrijwilligers. De kaartjes voor dit multicultureel – Preuvenement waren al snel uitverkocht. United by Music en As Arraias zorgden voor het muzikale tintje.

Open Huis op zaterdag

Op zaterdag 23 november is er tussen 13.30 en 16.30 uur een Open Huis in het Keenter Hart. Diverse organisaties die actief zijn in het Keenter Hart en in de wijk presenteren zich middels diverse stands. Er wordt gezorgd voor muziek, entertainment en een drankje. Het soccerdome van Punt Welzijn waarborgt het sportieve element buiten op het kerkplein voor de jeugd.

Weerter Miniformaatjes

De samenwerking in de wijk wordt deze feestdagen ook gesymboliseerd door de Presentatie van de Weerter Miniformaatjes en het Keenter wijkservies. Afgelopen maanden hebben jong en oud samen met Kunstcentrum Weert, de Weerter Minima Groep en Keent Onderneemt prachtige werkstukken gemaakt met natuurlijke materialen. Deze werkstukken dienen als basis voor een postzegel: het Weerter Miniformaatje. Tijdens het Open Huis kan men stemmen op een postzegelontwerp. De drie ontwerpen met de meeste stemmen worden verwerkt tot een echte postzegel.

Je bent zaterdag van harte welkom om 10 jaar Keenter Hart, samen te vieren.

Video via Youtube

https://youtu.be/oPGBxSoO5po