Auto in brand gestoken op Boshoven

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 20.00 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Korenbloemstraat in de wijk Boshoven.

Ter plaatse bleek een auto in brand te zijn gestoken. Buurtbewoners wisten het vuur te doven met emmers water. De toegesnelde brandweer heeft ter plaatse nog een nacontrole uitgevoerd. Met verdere bluswerkzaamheden werd even gewacht zodat de sporen vastgelegd konden worden.

De autobrand is begonnen bij het voorwiel aan de bestuurderszijde. Bij de auto werd ook een plastic flesje aangetroffen waarin vermoedelijk brandstof in heeft gezeten. De politie heeft de sporen veilig gesteld. Een team van de Forensische Opsporing kwam ter plaatse om nader onderzoek te doen.

Getuigen gezocht

Ben je getuige geweest van de brandstichting, of heb je meer informatie? Bel dan met de politie Weert via 0900-8844 of anoniem via M.: 0800-7000.

Video via Youtube

https://youtu.be/et14WwXZ5KA

[nggallery id=’8796′]