Dwars Makelaars ook in Eindhoven

Deze week opende Dwars Makelaars Eindhoven haar deuren. Een langgekoesterde wens is daarmee werkelijkheid geworden. De activiteiten in Midden-Limburg breiden zich steeds meer uit richting Zuidoost-Brabant, dus voor voor Dwars Makelaars uit Weert was dit het juiste moment om een vestiging in Eindhoven te openen.

Voordelen

Het openen van de tweede vestiging heeft voor Dwars Makelaars een grote meerwaarde voor haar klanten en woningzoekenden. Het woningaanbod wordt vergroot, evenals het aantal potentiële kandidaten voor de verkoop van de woning. Dat op deze manier de provinciale grens vervaagt, is positief voor mensen die flexibel zijn in de keuze voor hun woonplaats. Zeker als zij deze misschien meer baseren op waar ze hun droomwoning vinden, dan vasthouden aan een specifieke woonplaats. Veranderingen in gezinssamenstellingen of woonwensen zijn ook een reden om juist óf richting grote stad óf een kleiner dorp te gaan. Ze zien hierin veel wisselingen en spelen daar met deze tweede vestiging op in.

Zelfde koers, nieuwe toekomst

Eugène Konings neemt in Eindhoven de dagelijkse gang van zaken voor zijn rekening en is samen met Maarten van Laer het gezicht van het kantoor daar. Voor informatie en het inplannen van bezichtigingen kun je terecht bij de secretaresses Jolanda en Bianca, zij zijn en blijven het eerste aanspreekpunt voor beide vestigingen.

Het team van Dwars Makelaars is met heel veel enthousiasme aan de slag gegaan en ziet je graag op het kantoor in Weert of Eindhoven. Schroom niet om even contact op te nemen met Jolanda of Bianca als je nog vragen hebt.