E. coli in Milbona Selection Brie de Nangis van Lidl

Foto door: Lidl (via NVWA)

Producent Jermi Käsewerk GmbH voert een terugroepactie uit voor het product “Milbona Selection Brie de Nangis, Franse zachte kaas van rauwe melk, ca. 100g”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Het betreft de producten met houdbaarheidsdatum 19.01.2020 met lotnummer L29 513 en houdbaarheidsdatum 20.01.2020 met lotnummer L29 513 en L29 514. In de kaas is E. coli aangetroffen. Consumptie van deze producten kan maag- en darmklachten tot gevolg hebben en kan schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral voor kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Consumenten wordt dringend verzocht het product niet te eten en deze terug te brengen naar een Lidl winkel.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)

http://bit.ly/2rB9I3P