Eindejaar wafelactie St. Cornelius

Net als vele andere verenigingen is ook schutterij St. Cornelius uit Swartbroek voor haar inkomsten afhankelijk van acties. In augustus 2020 organiseert schutterij St. Cornelius een Bondsfeest. Financiële ondersteuning is dus meer dan ook meer dan welkom.

Traditiegetrouw organiseert de schutterij haar inmiddels bekende wafelverkoop. De kwaliteit van de wafels, gebakken volgens een geheim recept, worden in Weert geroemd.

Op zaterdag 28 december 2019 bakken en verkopen leden van de schutterij wafels bij Jumbo Leuken (St. Jobplein) en Jumbo Moesel (Oranjeplein). Vanaf 9.30 uur tot 17.30 uur wordt er gebakken en verkocht. Er is keuze uit zachte (met en zonder rozijnen) en harde wafels. Voor de prijs, 5 wafels voor € 3,00, kun je deze meer dan lekkere wafels niet laten liggen.

Op dinsdag 31 december 2019 bakt de schutterij alleen op bestelling. Afhalen van de bestelde wafels kan op 31 december bij het clublokaal van de schutterij (Ittervoorterweg 70 H te Swartbroek) tussen 13.00 uur en 14.30 uur, of in de hal van de Parkflat (Hoogpoort, naast het politiebureau, te Weert) tussen 13.00 – 14.00 uur.

Bestellingen en informatie kan verkregen worden via [email protected]