Jos Moonen 50 jaar bij EHBO Weert

Afgelopen dinsdag 3 december is Jos Moonen thuis bezocht door een delegatie van het bestuur van EHBO vereniging Weert.

Jos heeft in 1969 zijn EHBO diploma gehaald en is sindsdien lid van de EHBO vereniging. Hij werd geëerd omdat hij al 50 jaar onafgebroken lid is van de vereniging en in november 85 jaar is geworden. Als oudste lid van de vereniging is hij een voorbeeld voor onze jeugd en altijd behulpzaam en inspirerend. Hij zet zich al jarenlang in als assistent bij nieuwe opleidingen en bij inzetten van het Evenemententeam.

Door voorzitter M. Haex werden hem de versierselen uitgereikt die horen bij “Het Bondskruis 3e klas” van EHBO Limburg, in de vorm van een draagspeld en de daarbij behorende oorkonde. Op de jubilarissenavond van de vereniging is hij, bij afwezigheid, door de gehele vereniging gehuldigd. De speech die ze hadden voorbereid is voorgelezen inclusief alle anekdotes die ze over hem konden vinden.

“Jos van harte gefeliciteerd met je jubileum hoopt EHBO Weert je nog vele jaren in goede gezondheid in ons midden te kunnen begroeten”, namens EHBO vereniging Weert

Ook interesse gekregen voor een EHBO cursus? Kijk maar eens op de site www.ehboweert.nl en geef je op voor de cursus of neem contact op met het secretariaat.