Kersthappening bij Aan de Bron en PSW

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag 12 december organiseren PSW, Basisschool Aan de Bron en Kinderopvang Humankind een grote Kersthappening. Dit gebeurt omdat men iedereen wil laten genieten van een heerlijke kerstsfeer en de verbinding in de wijk wil bevorderen.

Tijdens deze happening kun je op alle locaties kerstproducten kopen en kerstworkshops volgen. Ook presenteert SGL zijn producten. De Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 Weert brengt prachtige liederen ten gehore. Dit is om 18.30 uur bij Basisschool Aan de Bron.

Ook worden er oude ambachten uitgevoerd door vrijwilligers van het Limburgs openlucht museum Eynderhoof en kun je op de foto met de kerstman of kerstvrouw. Het spreekt voor zich dat de inwendige mens niet vergeten wordt. Natuurlijk vindt alles plaats in een feeërieke kerstsfeer. De toegang is gratis.

De Kersthappening vindt plaats bij Creatief centrum PSW, Ontwikkelingsgroep Weert, PSW Basisschool Aan de Bron en Kinderopvang Humankind op de hoek Maaslandlaan / Graafschap Hornelaan. Wat moet je doen om niets te missen? Volg de lichtjesroute naar de verschillende locaties. Je kan parkeren op de parkeerterreinen van PSW (vanaf 16.30 uur) en sporthal Aan de Bron.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie