Schoenmakerij Cordonnerie geopend

(Foto’s) Donderdag heeft Cordonnerie Schoen Service aan de Maaspoort haar deuren geopend. Wethouder Van Eijk had de eer om de ambachtelijke schoenmakerij te openen.

Cordonnerie was voorheen bekend als Ambachtelijke Schoenmakerij Schrijen in de wijk Keent. Ongeveer een jaar geleden besloot men om het vakmanschap in het centrum van Weert te willen gaan uitvoeren. Na een grote verbouwing van het monumentale pand aan de Maaspoort 19 was donderdag eindelijk het grote moment daar. De nieuwe vestiging kon worden geopend.

Na 60 jaar zet men het historisch familiebedrijf voort aan de Maaspoort. Met een geheel nieuwe inrichting, waarbij men inspiratie heeft opgedaan in Milaan, en gereviseerde machines is de ambachtelijke schoenmaker weer klaar voor de toekomst. Ook heeft men gekozen voor de nieuwe naam Cordonnerie.

Bij Cordonnerie kun je terecht voor o.a. schoenreparatie, herstellen van lederwaren, dupliceren van sleutels, kleding- en tasreparatie, het vervaardigen van naamborden en wassen / stomen van kleding.

Meer informatie: www.cordonnerie.nl