Sfeervol kerstshoppen in Weert

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Vanwege de naderende kerstdagen kwamen zaterdag veel mensen naar de binnenstad van Weert. Als speciaal cadeautje genoten bezoekers tijdens het doen van kerstinkopen van veel diverse muzikale en theatrale activiteiten verspreid over de binnenstad.

Op veel plaatsen zijn speciale aanbiedingen en wordt winkelend publiek op allerlei winterse lekkernijen getrakteerd. Tijdens of na het shoppen is het heerlijk vertoeven bij een van de vele lokale horeca-etablissementen.

Tijdens de Late Night Shopping liepen acts als Fire Booth, een spannende interactieve vuuract, vocaal ensemble Genti met een kerstrepertoire en de mobiele kerstmannenjazzband door de binnenstad. Ut Sfeermobielke was een nieuwe act waarbij bezoekers worden omgetoverd naar nostalgische Dickens-stijl van weleer. Op de Nieuwe Markt konden bezoekers in een bijzondere sneeuwbol op de foto met de kerstman. De Muntpassage pakte uit met het XXL Santa Spel en opvoeringen van delen van de kerstshow van Dansshool Fresh.

Op de Markt was een KerstDoolhof met kerstbomen ingericht. Hier konden de echte speurneuzen een ronde dwalen tussen de groene dennentakken. Bij de Zusters Birgittinessen was de kerststal geopend voor het publiek.

Overigens kunnen bezoekers vandaag, zondag 22 december, wederom genieten van de speciale activiteiten in de Weerter binnenstad.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).

[nggallery id=’8798′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie