Wendy wint Dancing with Weerter Stars

In een sfeervol aangeklede zaal van dansstudio Judith’s Dance Point vond zaterdag 14 december de eerste editie plaats van Dancing with the Weerter Stars. Net zoals in het populaire tv-programma namen dansparen het tegen elkaar op met ieder een geheel eigen dansstijl.

Een ervaren danser of danseres van de dansschool werd gekoppeld aan een Weerter Star: voormalig triatlete Maaike Caelers, genomineerde sportvrouw van het jaar Judith Aarts, zangeres Wendy van Dooren, horeca-ondernemer John Cardinaal en burgemeester Jos Heijmans.

Voor een volle zaal wist Wendy van Dooren met haar danspartner Nick Janssen met een echte Rock’n Roll te overtuigen. Van de jury, bestaande uit voorzitter Algo van Grootel (eigenaar van dansschool Sport en Danslust in Budel), Erik Fikken en Diede Vizee kregen ze maar liefst twee tienen. Ook wisten ze ruim driekwart van de publieksstemmen binnen te slepen.

Naast de danswedstrijd werd er met dit evenement een bedrag van € 600,- opgehaald voor het opleiden van jonge Weerter voetbaltalenten uit armere gezinnen.

Zie voor meer foto- en beeldmateriaal: https://www.facebook.com/JudithsDancePoint/

X