5e editie kroegentocht De Wieërter 11

It giet opnôw oan! Op carnavalsmaandag 24 Februari zal voor het vijfde (lustrum) jaar op rij ‘De Wieërter 11’ door de Weerter binnenstad trekken! Dit jaar geheel in het thema van Disco Flower Power.

Kaartverkoop

Zaterdag 25 januari zullen de kaarten in de verkoop gaan. De start hiervan is om 11:11 uur bij stadscafé du Commerce aan de Langstraat. Zorg dat je er op tijd bij bent, er zijn namelijk maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP=OP.

Let op: per persoon kunnen er maximaal 6 kaarten gekocht worden en er kan uitsluitend contant betaald worden. Kaarten zijn te verkrijgen voor €22,- per stuk, in ruil hiervoor krijgt de deelnemer bij iedere deelnemende kroeg één consumptie, en bij inlevering van een volle stempelkaart het felbegeerde Wieërter 11 speldje.

De Wieërter 11 in het kort

‘De Wieërter 11’ is een kroegentocht die met veel spektakel en humor langs 11 deelnemende cafés in de Weerter binnenstad zal trekken. Uiteraard is er net zoals bij de echte Elfstedentocht een persoonlijke stempelkaart voor iedere deelnemer. Op vertoon van deze stempelkaart ontvang je bij ieder deelnemend café een drankje (fris of bier) en uiteraard een stempel. Bij een volle kaart krijg je dan aan het einde van de tocht het felbegeerde en unieke ‘Wieërter 11’-speldje.

De tocht wordt voorgegaan door een mobiel podium vol muziek / humor en trekt als een georganiseerde stoet door de stad. Tijdens deze tocht zullen ook diverse echte Weerter artiesten hun opwachting maken.

Pleinvorming

Het evenement is de afgelopen jaren flink gegroeid, en daar is de organisatie maar wat trots op! Groei is super, maar brengt ook logistiek wat uitdagingen met zich mee. Daarom gaan ze vanaf dit jaar met zoveel mogelijk pleinen werken, zodat je als bezoeker iets meer tijd hebt om je consumptie te halen. Dit moet erin resulteren dat de doorstroming nog beter gaat verlopen, zonder dat we de kracht van ons evenement onderuit halen! Want was is er nu ‘sjieker’ als met alle man achter dat mobiel podium (kar) met muziek/entertainment aan te lopen door de binnenstad.

Meer informatie: www.wieerter11.nl of www.facebook.com/dewieerter11.