Foto: door Albert Heijn (via NVWA)

Albert Heijn heeft uit voorzorg per direct alle plakken en stukken belegen 30+ boerenkaas uit de winkels teruggehaald. Het gaat om verpakkingen met alle houdbaarheidsdatums. De kazen kunnen voedselvergiftiging veroorzaken.

Albert Heijn verzoekt klanten de AH-boerenkaas belegen 30+ plakken en de AH-boerenkaas belegen 30+ stukken niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgt u bij inlevering van het product uw aankoopbedrag terug.

Voor meer informatie kun je terecht op www.ah.nl. Of je kan contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn via 0800 – 03 05 of www.ah.nl/klantenservice.

Let op! Naast plakken geldt het ook voor stukken. En het gaat om verpakkingen met alle houdbaarheidsdata.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)

http://bit.ly/361Tzm1