(Foto’s) In het altijd gezellige café Vreug of Laat werd vrijdagavond de 23-jarige Jany Stals I uitgeroepen als kersverse prins van V.V. Vreug of Laat. Prins Jany woont op de Molenweg te Laar en is vaak te vinden op de Steutenweg in Nederweert- eind bij zijn vriendin Ester Boonen.

Jany is het dagelijks leven eigenaar van Stals Loonbedrijf & Handelsonderneming in Weert. Hij verzorgt met zijn bedrijf loonwerk en containerverhuur. De hobby’s van prins Jany zijn festivals bezoeken zoals de Zwarte Cross, V.V. Gekkewerk en houdt van gezelligheid met vrienden en kennissen.

Geen onbekende met de carnaval

Prins Jany is geen onbekende in de Weerter carnaval / vastelaovendj. Hij was in 2018 getuige van het boerenbruiloft van V.V. de Moezevangers op Laar, organiseert de Wieerter 11 en is sinds 2014 lid van V.V. Gekkenwerk.

Adjudanten en devies

De prins word begeleid door Ester Boonen de vriendin van Jany, Sven Lemmers & Esmee van Deurzen en Niels van de Kruys. De prins zal het seizoen bij Vreug of Laat voorgaan onder zijn devies: Met dees daag blieve de tractors inne schop en goan vea beej vreug of laat veur op!

Prins Jany heeft ‘het gekke loenwerkerke’ als huisorde ingesteld. Tijdens zijn officiële regeerperiode, die met zijn receptie op zaterdag 8 februari 2020 begint, reikt hij de orde uit.