Johnny Peluso hoofdtrainer SV Laar

Foto via SV Laar

Met ingang van het nieuwe seizoen 2020/2021 wordt Johnny Peluso de nieuwe hoofdtrainer van SV Laar.

De 43 jarige Johnny Peluso, geboren in Genk, woont al 24 jaar in Stramproy samen met zijn vrouw Nicole. Johnny heeft in zijn jeugd gespeeld in het amateurvoetbal in België. Hij voetbalde bij de senioren in de selectie van Brevendia en startte bij deze vereniging zijn trainerscarrière als jeugdtrainer.

Hierna maakte hij de overstap naar U19/Beloften van voetbalvereniging Bocholt om vervolgens in 2018 het eerste team van Bree Beek (eerste klasse) te gaan trainen. Dit seizoen traint hij de dames Bocholt (eerste klasse) en U19/beloften bocholt vv (2e divisie).

SV Laar denkt in Johnny Peluso de juiste man gevonden te hebben om haar ambitie, terugkeer in de derde klasse, waar te maken.