(Foto’s) In Stramproy gingen donderdag de deuren van Springland open. Sporthal De Grenslibel in Stramproy is voor drie dagen omgetoverd tot een springkussenwereld. De organisatie ligt in handen van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur.

Drie dagen lang kunnen kinderen t/m 12 jaar naar hartenlust springen op vele kleurrijke springkussens in alle vormen en maten. Na vandaag is Springland ook vrijdag (3 januari) en zaterdag (4 januari) te bezoeken van 10:00 tot 17:00 uur in Sporthal De Grenslibel, Burgemeester Smeijersweg 4 te Stramproy. In de omgeving zijn weliswaar voldoende parkeerplaatsen, maar bezoekers die dichtbij wonen wordt gevraagd te voet of met de fiets te komen.

Omdat het evenement in een sporthal wordt georganiseerd is het niet toegestaan daar eten en drinken te nuttigen. Aangrenzend aan de hal vol springkussens zijn terraslocaties ingericht, waar een assortiment aan warme en koude dranken, festivallekkernijen en warme soep wordt aangeboden.

De entreeprijs aan de kassa is €4,00 per persoon. Vroege vogels die voor 11:00 uur arriveren worden beloond met een korting van 1 euro per persoon. Meer informatie is te vinden op www.springlandfestival.nl.