Revue Gootgemootj

Kepèl Gootgemootj organiseert wederom een nieuwe activiteit. Op zondagmiddag 26 januari presenteert ze in Café Tramhalt van 16.00 tot 20.00 uur de Revue Gootgemootj. Een leuke, gezellige en ludieke middag met zeer verrassende optredens, theatersketches, zang, dans en muziek.

Ze starten exact om 16.00 uur met een spectaculaire opening van de Vröllie van Gootgemootj. Verder is er een gevoelig optreden van de Wieertse Juliette Gréco Cardinaal, een muzikaal optreden van de Dikke & de Dunne en verzorgt Erik Fikken naast twee eigen nummers ook een optreden met Gootgemootj.

Ook de Hermeni-j Vannix is van de partij en het programma vervolgt met speciale optredens van Piet es nieet wiês, LuWI, Mark Gruijthuijsen en Frank met gitaar. De nieuwe Rogstaekersprins komt ook even binnen een woordje doen en vervolgens een geweldige act uit Wanssum van de Brassers en een afsluiter van formaat. Een éénmalig reünie-optreden van de Saunaboys zet de zaak helemaal op de kop.

Gootgemootj’s eigen Revue presentator praat het geheel aan elkaar. De toegang is gratis, hier moet je bij zijn, dit mag je niet missen.