Sta jij in 2020 op de Mont Ventoux?

Ook in 2020 neemt een team van Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert weer deel aan de beklimming van de Mount Ventoux. Voor de achtste keer in successie.

Op dinsdag 11 februari 2020 houdt het Toon Hermans Huis Weert hierover een informatieavond. Aanvang 19.30 uur. Wil jij na de diagnose kanker jezelf uitdagen, heb je iemand aan kanker verloren of draag je anderen in deze situatie een warm hart toe? Fiets of loop dan mee!

Ze garanderen je een onvergetelijke ervaring. Belangstelling? Meld je dan nu aan via [email protected] of bel naar (0495)541444.

Samen naar de top

Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat je vaak een lange en moeilijke weg te wachten. Met de nodige kronkels onderweg en spreekwoordelijke pieken en dalen, niet wetende waar je gaat uitkomen. Ieder jaar organiseert het Toon Hermans Huis Weert een onvergetelijke ervaring voor iedereen die weet hoe het is om die moeilijke weg af te leggen. Samen fietsen of wandelen we naar de top van de Mont Ventoux. Een prachtige positieve ervaring na een moeilijke periode, waarbij je je lichaam en geest letterlijk in beweging zet.

Onuitwisbare herinneringen

In 2020 gaan we voor de achtste keer samen naar de top! De voorgaande jaren zijn de deelnemers steeds thuisgekomen met onuitwisbare herinneringen aan dit unieke evenement. Letterlijk met een lach en een traan. Wil jij na de diagnose kanker jezelf uitdagen, heb je iemand aan kanker verloren of draag je anderen in deze situatie een warm hart toe? Fiets of loop dan met ze mee! Door mee te doen haal je een bedrag op dat ten goede zal komen aan het KWF en het Toon Hermans Huis Weert. Zo help je niet alleen jezelf maar ook anderen die met deze ziekte te maken krijgen.

Goede voorbereiding

Ze bedwingen de Mont Ventoux op 3 en 4 september 2020. Dit kan uiteraard niet zonder een goede voorbereiding, waarmee ze op tijd beginnen. Begin april start het informatie- en trainingsprogramma. Toons Toppers worden begeleid en getraind door een ervaren team. Voor de fietsers bestaat het programma uit wekelijks samen trainen, de wandelaars doen dat eenmaal per twee weken. Beide groepen trainen eenmaal per maand in het heuvelachtige zuiden van Limburg. Verder wordt het programma aangevuld met andere sportactiviteiten, voedingsadvies en algemene informatie over de Mont Ventoux en het evenement.

Voor geïnteresseerden die zelf niet over een racefiets beschikken, heeft het Toon Hermans Huis een aantal fietsen (in bruikleen) beschikbaar. Het vervoer en het verblijf in Frankrijk worden eveneens vanuit het Huis geregeld.

X