Sven I nieuwe prins Spoeëkejaegers

Foto: Prins Sven I van de Spoeëkejaegers en zijn gevolg | Fotograaf: Ruud de Vreeze

In Swartbroek gaat dit jaar Prins Sven 1ste voorop bij V.V. de Spoeëkejaegers. Prins Sven is getrouwd met zijn Prinses Petra.

In het dagelijks leven is Prins Sven de 1ste meewerkend voorman bij Bertels B.V. te Ospel. Ze produceren er vloeibare voedingssupplementen voor groenten, planten, bloemen en potgronden. Vastelaovendj is Sven op het lijf geschreven want feesten kan hij als de beste. Sven en Petra gaan helemaal uit hun dak van de band Rowwen Hèze.

Prins Sven organiseert ook graag de buurtbarbecue, want drinken en eten doet hij graag. Samen met Petra heeft Sven twee kinderen, Bram 10 jaar en Lotte 7 jaar waar ze graag allerlei activiteiten mee ondernemen want het gezin staat voorop. Hobby’s van Prins Sven de eerste zijn wandelen, uitstapjes, darten, barbecueën en vissen met Bram.

Prins Sven 1ste en Prinses Petra worden bijgestaan door maar liefst vier adjudanten: Mark Weijers, Mark Vaes, Paul Janshen en Bas van Aarle.

Prins Sven 1ste heeft de Orde van ut snel Greujjendj plentje ingesteld.En gaat voorop met zijn devies: “Ut is un kwestie van geduldj en rustig wachte op de daag, Vastelaovundj veere wae same in ut Spoeëkelandj!”.