Timboe geeft housewarming KidsPlaza

(Foto’s/video) Kinderpretland heeft haar naam veranderd naar KidsPlaza Kinderspeelpaleis. Om deze transformatie te vieren gaf mascotte Timboe vandaag een housewarming party. Het werd een leuk feestje! De voetjes gingen van de vloer.

KidsPlaza Weert is de nieuwe naam van het bekende Kinderpretland. Al in 2018 is Kinderpretland overgenomen door Laco Recreatie BV. Sindsdien vinden er veel ontwikkelingen plaats in de binnenspeeltuin van 2000 m2.

Nadat in mei de speeltoestellen en horeca zijn uitgebreid (een supergrote peuterhoek, een nieuw speeltoestel, een indoor basketbal- en voetbal area, trampolines, interactieve vloer etc.), werd het nu tijd om meer sfeer in de speeltuin aan te brengen! De unieke KidsPlaza sfeer is in de binnenspeeltuin aangebracht.

Bekijk een sfeerimpressie van de housewarmingparty.

Video via Youtube

https://youtu.be/SO7e4p3pRKM