Concert van de Bosuûlebênd

Zeven jaar geleden, op vrijdag 1 februari 2013, vond het laatste optreden van de Bosuûlebênd plaats, maar in 2018 werd een oude traditie weer opgepakt.

Na vier jaar afwezigheid, trad de Bosuûlebênd weer op in Muziekcentrum De Bosuil. Ook dit jaar zal de Bosuûlebênd ook weer optreden en wel op vrijdag 14 februari 2020. De deuren van De Bosuil gaan om 20.00 uur open. De Bosuûlebênd zal twee sets spelen.

De Bosuûlebênd speelt rock-, blues- en popmuziek, maar dan voorzien van Weerter teksten. Naast oude nummers zal de Bosuûlebênd ook weer een paar nieuwe nummers spelen. De Bosuûlebênd hoopt op een overvol Muziekcentrum De Bosuil. Zorg dat je erbij bent om er een gezellige en onvergetelijke avond van te maken.

De entree is overigens gratis. Kom allemaal verkleed en het liefst in ‘unne schöllik’ ….