Man en hondje aangereden in Budel

Budel – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn woensdagochtend rond 7.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Budel.

Op ‘t Inne ware een man en een hondje aangereden door een bestelbus. De man was bezig met het uitlaten van zijn hondje toen hij werd gegrepen door de bestelbus. De bestuurder van de bestelbus had hen niet gezien.

De man raakte ernstig gewond. Omstanders boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische bijstand. Het slachtoffer is per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Het hondje is komen te overlijden.

De bestuurder van de bestelbus was ongedeerd maar flink geschrokken. Hij is opgevangen door de politie.

Update

Een team van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is afgesloten.

Video via Youtube

https://youtu.be/-mmXmv8Jgz0