Handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Wil jij een dagje de handen uit de mouwen steken voor een vrijwilligersorganisatie? Doe dan op 13 of 14 maart mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Punt Welzijn maakt je graag attent op de 57 klussen die dat weekend in Weert en Nederweert plaatsvinden.

Dit is nou écht een actie waarvoor geldt: Samen kunnen we het verschil maken! Tijdens NLdoet zien vrijwilligersorganisaties namelijk met jouw inzet kans om nét dat beetje extra te doen. Jij kan op jouw beurt op een laagdrempelige manier en eenmalig iets goeds doen voor een ander. En het is ook gewoon een gezellig en zinvol dagje uit!

In Weert en Nederweert is van alles te doen. Denk aan het onderhouden van een repetitielokaal, opknappen van een clubgebouw, meewerken aan een muzikale middag voor mensen met een beperking, uitbreiden van een speelbos, opfleuren van dakterrassen van een verzorgingshuis en nog veel en veel meer. Kijk op www.nldoet.nl voor het hele overzicht van klussen en schrijf je in. Zelf, of samen met vrienden, kennissen of collega’s. De organisaties zullen er blij mee zijn!

Wil je je ook op andere momenten in het jaar vrijwillig inzetten in het Weerterland? Bekijk dan alle mogelijkheden op de digitale sociale marktplaats, via www.puntwelzijn.nl/socialemarktplaats