Scooter botst tegen geparkeerde auto

(Foto’s) In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn de hulpdiensten rond 2.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Burcht in de wijk Boshoven.

Ter hoogte van de Daelenbroek was een snorscooter tegen een geparkeerde auto aan gebotst. De bestuurder kwam ten val en raakte lichtgewond. Een man die met een hond aan het wandelen was hoorde de klap ging poolshoogte nemen en waarschuwde de hulpdiensten.

De bestuurder van de scooter raakte gewond aan zijn gezicht en is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De scooter en auto raakten flink beschadigd bij het ongeval. De politie heeft gezorgd voor de berging van de scooter. De eigenaar van de auto kon niet direct herleid worden, deze kan zich alsnog melden bij de politie.
[nggallery id=’9004′]