Foto (door Theo Van de Winkel): Stefan Wolter tijdens het WVLF

Ook dit jaar organiseert V.V. De Zoatmaale de “Vreiselikke Maondjig” en wel op Vastelaovendjs-maandag 24 februari vanaf 12:11 uur bij Zaal van Loon.

Tijdens deze middag zullen een 5-tal acts, acte de présence geven en dat zijn zeker niet de minste! Vanuit Weert komt de winnaar van CMC Alaif 2019 Stefan Wolter, want zonder Stefan gaat het feest niet door! Na het succes op Gruuëts vorig jaar, komt uit Gulpen LVK finalist Sjpringlaevend naar de Vreiselikke Maondjig.

Ook het befaamde Weerter vastelaovundjschlagersduo Ed & Frans mag niet ontbreken en komt de tent op de kop zetten. En wat te denken van onze eigen Roojer artieste 2-Ongerein die ons 111% zeker een gelöksmoment gaan bezorgen. Over Big Benny tenslotte hoeven we maar een ding te zeggen: gaef gaas! Als échte vastelaovesvierder mag je deze geweldig gezellige middag niet missen.

Kom je tussen 12.11 en 13.00 uur dan is er geen entree en kun je genieten van spek met eieren. Vanaf 13.00 uur vragen we € 5,00 entree (tot 16 jaar is het gratis). Zorg dus dat je er op tijd bij bent want vol=vol en maken we er samen een geweldig feest van! Dit alles onder het devies: Vastelaovendj, niks aan de kop, ein groeet fiest, non-stop.

Je bent dus van harte welkom. Tot maandag 24 februari bij Zaal van Loon.