Krottepoffers: Een Grote Vuilnisbelt

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 3 min. leestijd

Nederweert – Toneelvereniging de Krottepoffers speelt in maart weer vier spannende jeugdvoorstellingen voor het publiek van Nederweert. Nadat de kaartverkoop al een tijdje online was begonnen, kun je nu ook kaartjes bij Bruna Gommans in Nederweert halen.

Bas Peeters en Koos Vaes debuteren als regisseurs bij De Krottepoffers. Ze brengen het stuk Een Grote Vuilnisbelt op de planken met een jonge groep acteurs. ‘Spannend, maar de jeugd heeft ons positief verrast over hun creatieve inbreng tijdens repetities’, vertelt Bas. ‘Als regisseurs hebben wij ook veel van hen geleerd’, vult Koos aan.

Over de voorstelling

Het stuk gaat over een jonge rat, Propje, die tegen zijn zin in op een vuilnisbelt moet wonen. Hij droomt van een schonere én betere wereld. Maar zijn dromen worden dagelijks wreed verstoord door Hare Laagheid Frau Smeerpijp, Verdediger van de Vuiligheid, Ridder van de Rotzooi, die snode plannen heeft om iedere tuin en elk park te veranderen in één grote vuilnisbelt.

Met hulp van Hamster Habbema, zijn tante Thirza en Kapitein Knaagtand en zijn trouwe bemanning van waterratten, gaat Propje op zoek naar een manier om Smeerpijp te stoppen. Een Grote Vuilnisbelt is een avontuurlijke en fantasierijke jeugdvoorstelling, gespeeld door de jongeren van De Krottepoffers.

Kleurwedstrijd

Voor deze voorstelling vragen De Krottepoffers de hulp van alle kinderen. De club vraagt om je fantasie erop los te laten gaan door een mooie tekening te maken. Niet zomaar een tekening, maar jij mag verzinnen hoe jouw ideale wereld eruit ziet! Begin met een leeg blad papier en laat je fantasie de wilde loop gaan. Neem je tekening mee wanneer je komt kijken en zet je naam er duidelijk op. De Krottepoffers zijn benieuwd naar het resultaat en misschien win je er wel een leuke prijs mee…

Speeldata en kaartverkoop

Alle voorstellingen worden gespeeld in Gemeenschapshuis de Pinnenhof. Kaartjes kun je kopen bij Bruna Gommans Nederweert (telefonisch reserveren niet mogelijk, contant betalen) of via www.krottepoffers.nl.

De voorstellingen zijn op:
• Zondag 15 maart | 15.00 uur
• Vrijdag 20 maart | 19.00 uur
• Zaterdag 21 maart | 19.00 uur
• Zondag 22 maart | 15.00 uur

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie