Katrien keumtj op bezeuk: Aod Bosseve

Algemeen Human interest Uitgelicht WdGlab Reageer 2 min. leestijd

(Video) Gezelligheidstv op WdG. In samenwerking met Kijkbox starten we vanaf deze zondag met een videoreeks ‘Katrien keumtj op bezeuk’.

Katrien gaat samen met Jan en de ‘poes’ op pad door het Weerterland. Ze komt op de koffie bij bijzondere gelegenheden of gewoon uit pure interesse. Onder het genot van een stukje heerlijke vlaai van Bakker Vries, die Katrien meeneemt, gaat ze het gesprek aan op haar bezoekadres. Natuurlijk gaat Jan ook mee om te ondersteunen bij het geluid doormiddel van een hengel met daaraan de ‘poes’.

In deze eerste aflevering gaat Katrien op bezeuk bij Café Aod Bosseve. Aod Bosseve vierde recentelijk hun 5-jarig jubileum. Reden om eens een lekker stukje vlaai te eten.

Katrien bij jou op ‘bezeuk’?

Wil je Katrien ook graag uitnodigen voor een kopje koffie? Of wil je iemand verrassen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dat mag voor van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea of misschien weet je een bijzonder initiatief dat verdient om in de positieve belangstelling te staan.

Katrien op WeertFM

Voor luisteraars van WeertFM is Katrien geen onbekende. Ze is elke zondag, zo ook deze middag, te horen tussen 13.00 en 14.00 uur op WeertFM. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.

Video via Youtube

https://youtu.be/iF7WWZawWP0

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie