Kr8tig tijdelijk dicht, zorg gaat door

Plaats een reactie

Heden ochtend, donderdag 19 maart, heeft Kr8tig nieuwe besluiten genomen ten aanzien van haar diensten in relatie tot het Coronavirus.

Vanaf vrijdag 20 maart zal Kr8tig haar dagbestedingactiviteiten in Weert sluiten, dit tot 6 april a.s.. Dat betekent dat alle diensten voor cliënten, deelnemers maar ook klanten niet meer toegankelijk zijn.

Kr8tig heeft een zorgplicht en zorgverantwoordelijkheid naar haar cliënten en deelnemers. Zij zullen de volgende diensten geboden blijven worden.
– Het kantoor van Kr8tig Weert zal van maandag t/m donderdag van 9.00 – 12.00 bemand zijn door personeel, voor cliënten en deelnemers die vanuit persoonlijke beweegredenen behoefte hebben aan contact in de vorm van een luisterend oor, begeleiding of advies;
– Alle cliënten en deelnemers worden wekelijks door hun (werk)begeleider benaderd, dit om een spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden en te monitoren hoe met de fysieke en mentale gesteld van de cliënten en deelnemers van Kr8tig gesteld is;
– De ambulante begeleiding van cliënten van Kr8tig wordt in aangepaste vorm gecontinueerd. Dat wil zeggen dat ze middels andere contactgelegenheden waarbij het fysieke huisbezoek wordt uitgesloten dan wel geminimaliseerd tot het hoogst noodzakelijke;.

Voor alle hierboven genoemde punten geldt dat dit conform de geldende maatregelen van het RIVM zal geschieden, en waarin ze de gezondheid van eenieder als prioriteit hebben.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie