Shoeby in Muntpassage geopend

(Foto’s) Woensdag gingen de deuren van de modewinkel Shoeby open. De nieuwe winkel is gevestigd in het overdekte winkelcentrum De Muntpassage in Weert.

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 225 winkels en een eigen webshop. Shoeby staat naar eigen zeggen voor persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment. In de winkel in Weert bestaat het aanbod uit mode voor mannen, vrouwen en kinderen.

Graag vieren ze de opening van de winkel samen met jou! Je ontvangt namelijk 20% korting op de hele collectie. Actie is geldig t/m zaterdag 14 maart. Shoeby heeft ook al vestigingen in de regio waaronder in Budel, Nederweert, Heythuysen en Roermond.