Beiaardier speelt verzoeknummers

Archieffoto

(Video) In samenwerking met de Weerter stadsgidsen speelt de bekende beiaardier Frank Steijns zaterdag 4 april, om 15.00 uur, een groot aantal verzoeknummers vanuit de St. Martinustoren. Verzoeknummers kunnen aangevraagd worden door inwoners van Weert. Zo kan iedereen de klokken van hoop laten luiden.

Volgens Frank Steijns en de stadsgidsen kan muziek in deze bizarre periode, op welke manier dan ook, mensen opvrolijken. Via de Facebook pagina’s https://www.facebook.com/weerterbeiaard of https://www.facebook.com/stadsgidsenweert/ kunnen inwoners van Weert liedjes aanvragen. De uiterste datum is vrijdag 3 april a.s.

Het is belangrijk om via Facebook duidelijk de titel van het nummer én de zanger/band of orkest te noemen. Er kan gekozen worden uit zowel het pop-, rock- als klassiek repertoire. Het verzoeknummer kan ook opgedragen worden aan een persoon of instantie. In dat geval wordt een korte omschrijving verwacht.

Uit alle aanvragen stelt Frank Steijns een playlist samen. Dit overzicht wordt zo mogelijk geplaatst op de twee Facebook pagina’s en WdG.

Video via Youtube

https://youtu.be/ji-WP95IiuM