Veteranen Search Team zoekt vrouw

(Foto’s) De 48-jarige vrouw die sinds vorige week donderdag vermist wordt is nog altijd niet gevonden. De hulpdiensten zijn sindsdien al elke dag op zoek naar de vermiste vrouw.

Afgelopen maandag werd in het IJzeren Man gebied gezocht in samenwerking met honden van Stichting Mantrailing-Limburg. Er werd wel een geurspoor aangetroffen, maar de vermiste vrouw werd helaas niet aangetroffen. Vandaag is een beroep gedaan op het Veteranen Search Team (VST). Met tientallen personen wordt, samen met de politie, het bosgebied tussen de Lozerweg en Kazernelaan uitgekamd.

De Stichting VST bestaat voor 90% uit (actief dienende) veteranen. De rest zijn vertegenwoordigers van overige geüniformeerde diensten. Naast de ervaring en training opgedaan in (missie gerelateerde) veldtrainingen ontwikkelt de stichting haar vrijwilligers door middel van training. Hierbij wordt gebruik gemaakt van externe trainers en interne kennisbronnen. Meer informatie: https://veteranensearchteam.nl/.

Signalement

– Blanke huidskleur
– 1.70 meter lang
– slank postuur
– donkerbruine/zwarte krullende haren, vermoedelijk in een knot dragend.

De vrouw is vermoedelijk gekleed in een zwarte pyjama en draagt vermoedelijk de jas en schoenen zoals op de foto te zien: https://www.weertdegekste.nl/2020/03/politie-verspreidt-foto-van-vermiste-vrouw/.