Conflict op Groenewoud

(Foto’s) In de wijk Groenewoud in Weert heeft woensdagavond een incident plaatsgevonden in de omgeving van de Nedermaaslaan.

Het zou gaan om een conflict / vechtpartij in de omgeving van de Nedermaaslaan, nabij het Kwadrant. Een persoon zou iemand anders hebben bedreigd. Volgens buurtbewoners is er een verdachte aangehouden.

Het was lang onduidelijk of er een (vuur)wapen was gebruikt. Er is in elk geval niet geschoten. Om dat te kunnen uitsluiten was de politie een onderzoek gestart. Er werd gezocht in struiken, tuinen, putten en op daken. Een surveillancehond is ingezet om mee te helpen met zoeken.

De politie heeft uiteindelijk een voorwerp meegenomen vanuit een woning. Wat voor een voorwerp het betrof is onbekend.

Video via Youtube

https://youtu.be/IMisOOQ1c7Y