Asfaltwerkzaamheden buitengebied

Op verschillende plekken in het buitengebied van de gemeente Weert wordt de komende weken aan de weg gewerkt. Er wordt nieuw asfalt aangebracht aan de Vloedmolenweg, Wijfelterbroekdijk en Pelmersheideweg. Ook zijn er werkzaamheden aan het fietspad bij de Voorhoeveweg. Voor het gemotoriseerd verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld.

Vloedmolenweg

Op de Vloedmolenweg wordt gewerkt vanaf maandag 20 april tot en met vrijdag 24 april. De Vloedmolenweg is afgesloten tussen de Soutsweg en de Vlootkant. Naast het vervangen van het asfalt wordt er ook gewerkt aan de goot naast de weg. De woningen zijn tijdens de werkzaamheden in overleg met de aanwezige verkeersregelaars bereikbaar.

Wijfelterbroekdijk

Op de Wijfelterbroekdijk wordt gewerkt vanaf donderdag 23 april tot en met vrijdag 24 april. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Tuurkesweg en de Wijfelterbroekdijk huisnummer 1.

Pelmersheideweg

Op de Pelmersheideweg wordt gewerkt vanaf woensdag 22 april tot en met vrijdag 24 april. Hier wordt de volledige asfaltverharding vervangen. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen de aansluiting met de Ittervoorterweg en Pelmersheideweg 17.

Fietspad Voorhoeveweg

Het fietspad Voorhoeveweg, tussen de Herenvennenweg en IJzerenmanweg vertoont asfaltschade als gevolg van wortelopdruk. De aannemer zal de asfaltgedeeltes waar deze wortelopdruk zich voordoet verwijderen en voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Aansluitend zal over het gehele fietspad een oppervlaktebehandeling worden aangebracht. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf maandag 20 april tot en met vrijdag 24 april. Tijdens de werkzaamheden is het fietspad afgesloten voor alle verkeer en voetgangers.

Bewoners en bedrijven zijn via een informatiebrief geïnformeerd over de voorgenomen werkzaamheden. Voor aanwonenden is de toegang tot de percelen in overleg met de aanwezige verkeersregelaars beperkt mogelijk.