Auto en motor botsen in Stramproy

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 16.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Stramproy.

Op een kruising aan de Breyvin waren een auto en motor met elkaar in botsing gekomen na een voorrangsfout. De motorrijder en bijrijdster kwamen ten val. De bestuurder van de motor is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. De motor raakte beschadigd en is bij buurtbewoners gestald. De bestuurder van de auto was ongedeerd, maar geschrokken van het ongeval. De auto was minimaal beschadigd geraakt bij het ongeval.

Buurtbewoners kaartten de onoverzichtelijke situatie aan op de kruising. Ze hopen dat de gemeente een spiegel wil plaatsen zodat de verkeersdeelnemers elkaar beter kunnen zien naderen.