Auto over de kop op Kampershoek

112 Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 12.15 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op bedrijventerrein Kampershoek in Weert.

Een personenauto was uit de bocht gevlogen op de Edisonlaan. De auto ramde vervolgens een verkeersbord en een betonnen varkensrug en sloeg vervolgens over de kop. De auto kwam op z’n kop in de berm van de Celsiusstraat tot stilstand.

De twee inzittenden wisten op eigen kracht het voertuig te verlaten. Uit voorzorg werd wel de brandweer opgeroepen. De bestuurder van de auto raakte lichtgewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bijrijder kwam met de schrik vrij.

[nggallery id=’9213′]

šŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

šŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties