Meeste KVW-weken afgelast

Het bestuur van de overkoepelende organisatie KVW Weert heeft samen met de aangesloten KVW-afdelingen, besloten om de KinderVakantieWerk-weken (van Kivabola, Kivakemo, KVW Leuken, KVW Altweerterheide en KVW Swartbroek) dit jaar niet door te laten gaan.

Het bestuur noemt het besluit zeer spijtig, maar ze vinden het noodzakelijk om dit besluit te nemen. Ieders gezondheid staat voorop en dit besluit is in lijn met de overheidsmaatregelen in onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus. Ze hopen dat, door tijdig dit besluit te nemen, ze de onzekerheid zo kunnen wegnemen bij de kinderen, ouders en de vrijwilligers.

Men blijft de de ontwikkelingen vanuit de overheid volgen. In overleg met de gemeente zullen ze op termijn bepalen of en binnen welke kaders er alternatieven georganiseerd kunnen worden voor de kinderen uit de gemeente Weert.

Heb je mogelijk al een initiatief voor deze doelgroep waarbij ze kunnen aansluiten en ondersteunen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website www.kvwweert.nl.