Roojer foto-tocht

De scholen zijn nog steeds gesloten, maar met de mei-vakantie voor de deur en de zon die deze week weer hoog aan de hemel staat, willen onze kinderen maar al te graag af en toe naar buiten! Daarom is in Stramproy nu een speurtocht gemaakt.

Deze begint gewoon bij je thuis. Van daaruit loop je naar de volgende plek. Bij de meeste bekende plekken in het dorp hangen foto’s. We verklappen natuurlijk niet waar. Maar kijk bijvoorbeeld bij de kerk of het kinderboerderijtje.

Als je bijvoorbeeld bij de kerk komt hangt daar bijvoorbeeld een plaatje van een standbeeld. Dan loop je naar dat standbeeld toe. Bij dat standbeeld hangt weer een andere foto. En daar loop je weer heen. Tot je terug bent waar je bent begonnen, dan is het rondje klaar. Je moet wel goed zoeken, want de foto’s zijn een beetje verstopt.

Bij iedere foto staat een letter. Deze kun je invullen op onderstaande antwoordkaart. Lukt het jullie om het woord te vinden? Succes!