Veurdeur-brunch in Stramproy

Op zaterdag 25 april hebben ruim 300 alleenstaande ouderen in Stramproy een pakketje aan huis bezorgd gekregen.

In dat pakketje zaten een aantal lekkernijen van de Roojer bakkers en een toetje, chocolade en sinaasappelsap. Samen met broodbeleg en een heerlijke appel werd het zo een smakelijk hapje.

De Dorpsraad van Stramproy had een brief en gefrankeerde postkaart toegevoegd, om contact te hebben en houden. Samen met 20 vrijwilligers, waaronder de Jeugddorpsraad, werden deze pakketten gevuld en bezorgd door heel Stramproy. Ook sloten 6 vrijwilligers aan van de Punt Welzijn actie, die Stramproy is omgedoopt tot “Rooj helpt Rooj”.

De reacties van de ontvangers waren hartverwarmend en ontroerend. Vele mensen waren zichtbaar blij met deze verrassing. Zo proberen we samen door de corona-crisis heen te komen. De saamhorigheid in het dorp moet blijven, en daar zal deze actie aan meehelpen.