Werkzaamheden snelweg A2

De komende weken vinden er diverse werkzaamheden plaats aan de snelweg A2 in de rijrichting van Weert. Wellicht zijn de onderstaande aangekondigde werkzaamheden handig voor je planning.

1-4 mei: Eindhoven richting Weert

De snelweg A2 tussen knooppunt Leenderheide en oprit (35) Leende is afgesloten van vrijdag 1 mei 21.00 tot maandag 4 mei 2020 05.00 uur voor het doorgaande verkeer richting Maastricht / Weert. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Ook vinden er grootschalige werkzaamheden plaats aan de geleiderail.

De tussenliggende op- en afritten van de snelweg A2 zijn eveneens afgesloten in de richting van Maastricht. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

5-7 mei: Grathem richting Weert

Rijkswaterstaat voert gepland onderhoud uit aan het asfalt van de snelweg A2. Hierdoor is van woensdag 6 mei 21.00 tot donderdag 7 mei 2020 02.00 uur de A2 tussen oprit (41) Grathem en afrit (40) Kelpen-Oler (richting Eindhoven / Weert) afgesloten voor het verkeer.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Meer informatie werkzaamheden A2

Heb je vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina https://rwsverkeersinfo.nl. Je kan ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).