Autobrand op de Laarderweg

Update – (Foto’s/video) De brandweer en politie zijn woensdagavond rond 20.30 uur gealarmeerd voor een autobrand in het dorp Laar.

In een auto was tijdens het rijden rookontwikkeling ontstaan. De bestuurder merkte dit op ter hoogte van het kruispunt Ringbaan-Noord / Laarderweg. De bestuurder reed een klein stukje door en parkeerde de Porsche op de oprit van een woning in de buurt waarna meteen de vlammen zichtbaar werden.

De bestuurder bracht zichzelf in veiligheid en alarmeerde de hulpdiensten. De politie was als eerste ter plaatse en probeerde met water uit een tuinslang en een brandblusser te voorkomen dat de vlammenzee heviger werd en zo overslag naar de naastgelegen garage te voorkomen.

De brandweer kwam met een tankautospuit om het vuur definitief onder controle te krijgen. De brand is uiteindelijk gedoofd door middel van een blusdeken. De oorzaak is vermoedelijk een technisch mankement.

Video via Youtube

https://youtu.be/ce4OweqvpDU

[nggallery id=’9288′]