Kindereditie Thuis voor de Buis quiz

Algemeen Corona Uitgelicht Weert Reageer 3 min. leestijd

Zaterdag 23 mei, van 19.00 tot 21.00 uuur, is het zover. Het Grote Thuis voor de Buis Kids Event.

Vele verzoekjes kwamen er de afgelopen weken binnen of het niet mogelijk zou zijn om een quiz, speciaal voor kinderen, te maken. Bij de eerdere edities van ‘Thuis voor de Buis’ deden namelijk ook veel kinderen mee, maar waren er best wat vragen die wat moeilijk waren voor kinderen. Hier is de organisatie mee aan de slag gegaan en daarom presenteren ze zaterdag 23 mei het Grote Thuis voor de Buis Kids Event.

Het belooft een geweldige avond te worden, waar er gestreden zal worden om de felbegeerde Kids Quiztitel en natuurlijk een aantal mooie prijzen. De quizvragen zijn helemaal gericht op kinderen. Ook zal er een doe-opdracht zijn waarmee een extra prijs valt te winnen. Tussendoor kan men aangeven via de app van pap of mam welke muziek er gedraaid moet worden, kun je foto’s doorsturen die in de quiz voorbijkomen en kan er mee worden gedanst onder begeleiding van één of twee echte danseressen. Kortom genoeg reden om je in te schrijven.

Om mee te kunnen doen aan de quiz, schrijft je jouw kind in via de website: www.thuisvdbuis.nl. Hier vind je meer informatie en is ook de stream voor de uitzending te vinden. Na de inschrijving ontvang je een mail met daarin enkele instructies. Deelname aan deze editie is € 5,00 per team.

Live en kinderdisco

Wat deze show onderscheidt van anderen, is dat ze “live” uitzenden, waardoor de deelnemers ook interactief kunnen reageren middels een mobiele telefoon of tablet. Dit apparaat wordt namelijk jouw eigen quizcontroller. Hoe dit werkt, wordt allemaal uitgelegd bij aanvang van de show. Om al in de sferen te komen zal de livestream om 18.30 uur live gaan, zodat ze om 19.00 uur kunnen starten met de show. Rond 21.00 zal bekend zijn wie de winnaar is en sluiten ze af met de Kidsdisco.

Hoofdregel

Ze kunnen en mogen deze activiteit alleen organiseren als de regels, die door het RIVM zijn opgesteld, door iedereen in acht wordt genomen: Het zou jammer zijn als dit soort evenementen straks ook van de radar verdwijnen door het niet houden aan deze regels. Ze rekenen op ieders enthousiasme en hopen iedereen virtueel te mogen begroeten tijdens “Het Grote Thuis voor de Buis Kids Event” op zaterdag 23 mei.

Meer informatie: www.thuisvdbuis.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie