Auto uitgebrand op Marinusstraat

(Foto’s/video) Donderdag omstreeks 4.00 uur zijn de brandweer en politie gealarmeerd voor een autobrand op de Ringbaan-West in Weert.

De autobrand bleek te woedden op een parkeerplaats aan de Marinusstraat, gelegen naast de Ringbaan-West. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al in lichterlaaie. De buurt was inmiddels wakker geworden door het geknal dat werd veroorzaakt door de brandende autobanden.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De auto was onherstelbaar beschadigd geraakt door de brand. Nadat de autobrand was geblust werd een berger opgeroepen om de auto af te slepen. De andere auto’s op de parkeerplaats stonden op verdere afstand van de brandende auto geparkeerd en bleven bespaard van de brand.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie zoekt getuigen. Heb je iets afgelopen nacht iets verdachts gezien op de Marinusstraat of vanaf de Ringbaan-West? Bel dan met de politie Weert via 0900-8844.

Video via Youtube

https://youtu.be/sUtf2aI2Zuc