Frontale botsing op N266 Nederweert

Nederweert – Update 2 – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn in de nacht van zondag op maandag rond 0.35 uur gealarmeerd voor een zwaar verkeersongeval op de Wetering (N266) in Nederweert.

Op de provinciale weg tussen Nederweert en Someren waren twee personenauto’s frontaal tegen elkaar gebotst. Een bestuurder kwam met de schrik vrij. De andere bestuurder en een bijrijder moesten door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De man en een vrouw zijn vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg is afgesloten voor het verkeer. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update: getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van het ongeval. Heb je deze aanrijding zien gebeuren? Meld je dan via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2020088344.

Update 2

De 76-jarige man uit Nederweert die in de nacht van zondag op maandag betrokken raakte bij een verkeersongeval is woensdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Even na middernacht, van zondag op maandag 8 juni, ontstond er op de Wetering in Nederweert een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s. De drie inzittenden raakten daarbij gewond. Een echtpaar uit Nederweert en een 21-jarige man uit Helmond zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De 76-jarige man uit Nederweert, de bestuurder van een van beide auto’s, is woensdag aan zijn verwondingen overleden. Zijn 73-jarige echtgenote kon maandag na behandeling in het Venlose ziekenhuis naar huis. Datzelfde geldt voor de 21-jarige bestuurder uit de andere auto. Hij werd behandeld in het ziekenhuis in Weert. De politie van Weert heeft via Facebook een getuigenoproep geplaatst. Was je getuige van het ongeval? De politie komt graag met je in contact. Je kan de politie bereiken via 0900-8844.

Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog in volle gang.

Video via Youtube

https://youtu.be/s7Q_6_SAoN0