Gewonde bij botsing Ringbaan-Noord

112 Algemeen Weert 3 reacties 1 min. leestijd

Update 12.05u – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn woensdagochtend gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Ringbaan-Noord (N275) in Weert.

Ter hoogte van de kruising Ringbaan-Noord / Marconilaan (bij Kampershoek) waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een van de betrokken auto’s was door rood gereden. Men kon elkaar niet meer ontwijken waarna een botsing ontstond.

De inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten. Een persoon is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De Ringbaan-Noord is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer, maar inmiddels weer vrijgegeven.

Video via Youtube

https://youtu.be/_Jf5anyF5wA

[nggallery id=’9375′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties