Tuinhuisje beschadigd na brand Baexem

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Baexem – (Foto’s) De brandweer is woensdagmiddag rond 15.30 uur gealarmeerd voor een buitenbrand in aan de Schurenhof Baexem.

In de achtertuin van een woning was een stapel hout, dat tegen een schutting lag, gaan branden. Op dat moment waren de bewoners van de betreffende woning niet aanwezig. Het was de buurman die alarm sloeg nadat hij de vlammen over de schutting heen zag komen.

De brandweer kwam met een SIV en tankautospuit ter plaatse om het vuur te doven. De brand dreigde over te slaan naar het tuinhuisje van de buurman. De brandweer wist te voorkomen dat de vlammen oversloegen naar het tuinhuisje. Desondanks raakte het tuinhuisje enigszins beschadigd.

Stichting Salvage is ingeschakeld voor de nazorg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie