Automobilist vlucht na ongeluk in Soerendonk en laat ravage achter

Soerendonk – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 23.30 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Molenheide in Soerendonk.

Buurtbewoners werden opgeschrikt door piepende remmen en een flinke klap die daarna volgde. Een auto was in een slip terecht gekomen en van de weg geraakt. Tegenliggers moesten vol in de remmen om de driftende auto te ontwijken, zo meldden getuigen.

De auto reed door de omheining van een voortuin en richtte een ravage aan. Er werden twee gemetselde pilaren en een hekwerk geramd. De brokstukken belandden meters verderop in de tuin en oprijlaan. De auto had op het wegdek een remspoor van tientallen meters achter gelaten.

Vlak na het ongeval zagen getuigen twee inzittenden, waaronder de bestuurder, weg vluchten. Uit voorzorg was een ambulance gealarmeerd, maar gelukkig was er niemand gewond geraakt.

De bestuurder van de BMW was in geen velden of wegen meer te bekennen. Familieleden van hem waren intussen wel al in kennis gesteld en kwamen naar de ongevalslocatie toe om het ongeval met de politie af te handelen.

De auto raakte flink beschadigd en is afgesleept door een berger. Omstanders hielpen met het opruimen van de brokstukken.

Video via Youtube: https://youtu.be/FudoTi2_SFQ