Oog café Weert weer van start

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Jan Cup | Foto via: Oogcafé Weert

Oog café Weert start donderdag 9 juli weer op in anderhalve meter modus. Door de corona-maatregelen zijn veel mensen verstoken gebleven van de naar nu blijkt broodnodige sociale contacten.

Natuurlijk was en is online contact mogelijk en natuurlijk kun je de telefoon pakken en een praatje maken. Maar niets kan wezenlijk fysiek contact vervangen. Daar zijn echter wel wat regels aan verbonden van de veiligheidsregio Limburg-Noord. Buurthuis Fatima moet als elk ander buurthuis zich houden aan de 1,5 meter maatschappij.

De organisatie van Oog Café Weert maakt nu gebruik van een grote zaal in buurthuis Fatima en per 1 juli zijn de maatregelen verruimd voor de hoeveelheid mensen die in een groep mogen samenkomen.

In juni hebben ze met een kleine groep belangstellenden al een bijeenkomst in kleine setting gehad op 1,5 meter afstand van elkaar. En het is volgens de organisatie goed te doen, mits je jezelf er comfortabel bij voelt natuurlijk. Alle inmiddels normale hygiënische middelen staan klaar en de zaal is ingericht naar de hoeveelheid mensen die er komen. Dat betekent dus wel dat je je aan moet melden bij mij per mail. [email protected] of op mobiel 06-22924622. Vermeld even dat je je volstrekt fit voelt.

Heb je zin in een praatje, wil je wat meer informatie over blinden of slechtzienden in een veranderde wereld. Dan zien ze je graag komen op donderdag 9 juli tussen 14.00 – en 17.00 uur in Buurthuis Fatima. Vanzelfsprekend kom je niet als je je niet helemaal lekker voelt of klachten hebt die kunnen wijzen op een coronabesmetting.

De koffie en thee staan klaar en John Snijkers van Oogvereniging Limburg wil je graag verder helpen op mobiel nummer 0620248377 mocht je aanvullende vragen hebben.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie