Wieërter Vastelaovendjlidjes Festival gieët doeër

WVLF - Fotograaf: Theo Van de Winkel

In een onderling overleg heeft de Stichting WVLF (Wieërter Vastelaovendjlidjes Festival) besloten dat het komende liedjesfestival op zondag 1 november a.s. in Theater De Huiskamer doorgaat.
In welke vorm precies zal afhangen van de situatie op dat moment. Er zullen in ieder geval alle RIVM-richtlijnen in acht worden gehouden. Houd hiervoor Facebook en de website www.wvlf.nl in de gaten.

Aanmelden

Tekstschrijvers en artiesten kunnen zich inschrijven tot 1 september 2020 via [email protected]. Het liedje hoeft dan nog niet ingeleverd te zijn. Dat kan tot 1 oktober.

Ben je artiest, wil je graag meedoen, maar heb je geen liedje of moeite met schrijven. Neem dan gerust contact op met de Stichting WVLF. Zij hebben voldoende kanalen om je op weg te helpen. Afzonderlijke tekstschrijvers kunnen zich natuurlijk ook melden.

Wat kun je winnen

Allereerst is het winnende liedje dé vastelaovendjschlager van hieël Wieërt voor seizoen 2020-2021. De Fried van Dooren Wisseltrofee mag dan een jaar bij jouw op de schoorsteenmantel staan. Ook wordt er van het winnende liedje een volledige productie gemaakt bij Studio Difference. Dit alles is op tijd klaar voor inzending aan provinciale en regionale liedjeswedstrijden.

Verder wordt er hulp geboden bij het maken van een clip, indien gewenst. Via de website zijn ook de blazersarrangementen voor de kapellen gratis te downloaden. Ook staat de Stichting WVLF in contact met diverse podia van alle Weerter Vastelaovendjverenigingen, waar een optreden voor de winnaar geregeld kan worden.

Dus ben je vastelaovendj-artiest of tekstschrijver, of zou je dit altijd al willen worden? Grijp dan nu die kans en schrijf je in voor het WVLF 2020! Een inschrijfformulier en het reglement zijn binnenkort te downloaden via de site www.wvlf.nl.

Zet de datum maar alvast in je agenda